Over ons

Photo by - Diego Ph (Unsplash)

Onze Missie

De sleutel tot een heldere toekomst

Veel bedrijven staan voor versnipperde consultaties, waardoor ze te maken krijgen met nieuwe uitdagingen en hogere kosten. Bij Regenesys begeleiden we u bij geïntegreerde transitieprojecten, waardoor u een duurzame toekomst kunt bereiken met innovatieve oplossingen.

De route naar succes

We adviseren niet alleen, we begeleiden en assisteren uw weg naar een antifragiel bedrijf. Ons belangrijkste specialisatiegebied is het bevorderen van nieuwe ondernemingen en het bieden van inventieve alternatieven, gericht op het verlichten van uw verantwoordelijkheid en het garanderen van de voortzetting van uw impact.

Investeer in jouw toekomst

Toekomstbestendig maken is niet alleen idealistisch; het is cruciaal. Door duurzame investeringen te doen en innovatieve praktijken te omarmen, kunt u uw financiële positie verbeteren en bijdragen aan een gezondere toekomst. Ons team biedt strategische, praktische, en financiële begeleiding om u te helpen deze doelen te bereiken.

Over ons

Onno van der Kuip & Pauline Versteegh

Onno van der Kuip, mr

Mede-eigenaar, LLM Internationaal Jurist
Specialist in het advies over de ontwikkeling van toekomstbestendige innovatieve projecten en programma's. Onno heeft ruime ervaring in het ondersteunen en verbinden van ondernemers, het aanvragen en procesmanagement van subsidies en cofinanciering van toekomstbestendige projecten. De kennis van Onno op het gebied van energiekwesties en andere toekomstbepalende vraagstukken is uitgebreid, net als zijn zakelijke netwerk. Zijn expertise voorkomt vaak verkeerde keuzes van bedrijven en organisaties bij overgangsvraagstukken en hun gevolgen. Onno is mede-eigenaar van Regenesys en eigenaar van Domus Aegis BV, bestuurslid van de GoTogo Foundation en CFO van Stichting Het Kan Wel!

Pauline Versteegh

Mede-eigenaar, Oprichtend CEO - Stichting Het Kan Wel!
Professionele troubleshooter, initiator van integrale, toekomstbestendige, economische, sociale en ecologische projecten die eerst analyseert waar en waarom knelpunten ontstaan. In samenwerking met anderen ontwikkelt en initieert ze oplossingen voor toekomstbepalende vraagstukken. Eerder heeft ze hopeloze situaties, in samenwerking met de betrokken partijen, weten om te zetten in succesvolle initiatieven. Naast mede-eigenaar van Regenesys, is Pauline eigenaar van Versteegh B.V., voorzitter/oprichter van de GoTogo Foundation, oprichtend CEO van Stichting Het Kan Wel! en initiatiefnemer van het crowdfunding programma Tree of life.

Stichting
Het Kan Wel!

Tree of life & Het Kan Wel! Logo
Aan het begin van Regenesys BV stond Stichting Het Kan Wel!, die met haar visie en Integrale Transitie Programma de integrale toekomstbestendige overgang versnelt. In 2020 heeft het programma geleid tot de samenwerking van Domus Aegis BV en Versteegh BV in Regenesys BV. Dit maakt effectieve ecologisch, sociaal en economisch overgangen voor innovatief en duurzaam bedrijven en organisaties.
Togo - Photos - new trees are planted - Jan - 2018

Missieverklaring

Het programma van Stichting Het Kan Wel! werd mogelijk gemaakt door het crowdfund-programma Tree of life. Bij elke Tree of Life-donatie wordt één boom geplant, gevoed en beschermd in Togo (West-Afrika) en wordt de ontwikkeling van het Integral Transition Program ondersteund.

Onze visie

Het programma van Stichting Het Kan Wel! werd mogelijk gemaakt door het crowdfundingprogramma Tree of Life. Bij elke Tree of life-donatie wordt één boom geplant en beschermd in Togo (West-Afrika) en de ontwikkeling van het Integral Transition Program wordt ondersteund.

Kernwaarden

Met behulp van de People, Planet, Prosperity filosofie als leidraad, Stichting Het Kan Wel! creëert geïntegreerde overgangsinitiatieven, het doel is om ecosystemen te herstellen en omgevingen te creëren waar mensen vreedzaam naast elkaar bestaan met de natuurlijke omgeving. In 2015 lanceerde Pauline Versteegh "Tree of life," haar eerste programma, in Togo, West-Afrika. Een beschadigd natuurreservaat wordt effectief gerepareerd en beschermd door betrokkenheid van de gemeenschap en de samenwerking van lokale specialisten. Op deze manier bestaan de lokale bevolking en het milieu samen en winnen beide. U en, of uw bedrijf, kunnen Tree of life ook ondersteunen door bomen te doneren die moeten worden geplant.

Voor 'Tree of life'

Photo 0 - How It Started
Photo - 1 - Before - kids look for good terrain - 2001
Photo - 2 - Before - Sand for concrete is poured - 2002

Met 'Tree of life'

Photo - 1 - After - Togo - SaboudВ - 14-05-2020
Photo - 2 - After - Togo - SaboudВ - 14-05-2020
Photo - 3 - After - Togo - SaboudВ - 14-05-2020