Update

December Investeringsaftrek Actiemaand

Vanwege het feit dat het MKB hard wordt getroffen door de hoge energieprijzen en de algemene inflatie hebben we besloten om december uit te roepen tot actiemaand. In december geven wij 5% korting op onze dienstverlening voor alle aanvragen voor investeringsaftrek voor MKB-bedrijven.
Verhuurders van bedrijfspanden moeten vanaf 1 januari 2023 aan zwaardere energie- en milieueisen voldoen. Gemeenten hebben het recht om panden te sluiten als deze niet voldoen. Er zijn nogal wat bedrijfspanden die nog niet de gevraagde aanpassingen hebben.

Voor veel van de aanpassingen is een investeringsaftrek beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de aanvraag op het juiste moment worden gedaan en moeten de juiste investeringen worden gedaan. Dit geldt voor zowel de Energie Investeringsaftrek (EIA) als voor de Milieu Investeringsaftrek (MIA). Voor beide kan je bij ons terecht.

 

Bellen

Geef gerust een belletje;
We horen je graag!

Email

Liever digitaal? Stuur ons een mail, we komen snel bij je terug.

Adres

Menso Altingweg 3,
9765BE Paterswolde

Postbus 227, 9350AE Leek

Versnellers van toekomstbestendige transities

info@regenesys.nl
Menso Altingweg 3,
9765BE Paterswolde
KVK: 80167829
Privacy en credits

 

Stichting Het Kan Wel! heeft veel kennis over onder andere new business development die kan bijdragen aan de toekomstbestendige economie. Regenesys is gebaseerd op het gedachtengoed van stichting Het Kan Wel!. Daarom steunen we van harte het crowdfundprogramma Tree of life en het Integraal Transitie Programma van de stichting.

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen, we vertellen graag over de vele mogelijkheden waarop ook jij dit programma kunt steunen.

Versnellers van toekomstbestendige transities

info@regenesys.nl
Menso Altingweg 3,
9765BE Paterswolde
KVK: 80167829
Privacy en credits

Stichting Het Kan Wel! heeft veel kennis over onder andere new business development die kan bijdragen aan de toekomstbestendige economie. Regenesys is gebaseerd op het gedachtengoed van stichting Het Kan Wel!. Daarom steunen we van harte het crowdfundprogramma Tree of life  en het Integraal Transitie Programma  van de stichting.

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen,
we vertellen graag over de vele mogelijkheden waarop ook jij dit programma kunt steunen.