DE KOSTEN

Regenesys levert kwaliteit

We krijgen regelmatig het verzoek om volgens het no cure-no pay principe onze diensten aan te bieden. Dit doen wij niet en vooral om de volgende redenen. Een bedrijf kan alleen maar gratis werken als het geen maatwerk en geen goede kwaliteit levert.
Ons team wil alleen maar topkwaliteit leveren en samen met de klant op zoek gaan naar de allerbeste oplossingen. We brengen innovatieve bedrijven uit ons netwerk samen en maken voor alle innovaties en klanten volledig uitgewerkte businessplannen, business cases, subsidie aanvragen en cofinancieringsaanvragen. We zorgen voor projectmanagement en verantwoording na het toekennen van subsidies en verkrijgen van cofinancieringen. Waar nodig gebruiken we onze ervaring en netwerk om samenwerkingspartners beter te laten samenwerken of nieuwe samenwerkingspartners te vinden.

Deze topkwaliteit en maatwerk kosten ons veel tijd en energie aan voorbereidende werkzaamheden. Daarom vragen we altijd om een aanbetaling voor ons werk.
Ons betalen voor onze ondersteuning betekent dat jij de juiste partner kiest om jouw innovatie zo kansrijk mogelijk te maken. Door een aanbetaling te vragen hebben wij de tijd en de ruimte ons volledig te wijden aan jouw project.

Versnellers van toekomstbestendige transities

info@regenesys.nl
Menso Altingweg 3,
9765BE Paterswolde
KVK: 80167829
Privacy en credits

 

Stichting Het Kan Wel! heeft veel kennis over onder andere new business development die kan bijdragen aan de toekomstbestendige economie. Regenesys is gebaseerd op het gedachtengoed van stichting Het Kan Wel!. Daarom steunen we van harte het crowdfundprogramma Tree of life en het Integraal Transitie Programma van de stichting.

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen, we vertellen graag over de vele mogelijkheden waarop ook jij dit programma kunt steunen.

Versnellers van toekomstbestendige transities

info@regenesys.nl
Menso Altingweg 3,
9765BE Paterswolde
KVK: 80167829
Privacy en credits

Stichting Het Kan Wel! heeft veel kennis over onder andere new business development die kan bijdragen aan de toekomstbestendige economie. Regenesys is gebaseerd op het gedachtengoed van stichting Het Kan Wel!. Daarom steunen we van harte het crowdfundprogramma Tree of life en het Integraal Transitie Programma van de stichting.

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen,
we vertellen graag over de vele mogelijkheden waarop ook jij dit programma kunt steunen.